Hoe sterk sta jij in je leidinggevende schoenen?

Krijg een beter inzicht in je kwaliteiten, drijfveren en valkuilen als leider.

Individuele leadership coaching voor leidinggevenden

Als leidinggevende geef je dagelijks het beste van jezelf om als team de beste resultaten neer te zetten. Natuurlijk doe je je uiterste best, maar wat als het nóg beter, efficiënter of met een pak minder stress kan?

Met individuele leadership coaching van Lead & Inspire ontdek je hoe je persoonlijke valkuilen ontwijkt en je ware potentieel als leider optimaal benut.

Leadership coaching in een notendop

Net zoals topsporters zich met gespecialiseerde professionals omringen, verdienen ook leidinggevenden professionele omkadering. Met Naziha El Handoussi heb jij voortaan ook een gemotiveerde business coach, klankbord én sparring partner binnen handbereik.

Wat is jouw uitdaging?

Als leidinggevende moet je behoorlijk sterk in je schoenen staan om elke dag opnieuw een gezond evenwicht te bewaren tussen de bedrijfsambities, de verwachtingen van je team en je eigen welzijn. Net daar bewijst leiderschapscoaching haar nut.
Heb je ook het gevoel dat...
Of heb je een andere uitdaging binnen je team of een andere vraag rond leiderschapsontwikkeling?

Intensief traject met 6 sessies

Doorgaans omvat een individueel coaching traject bij Lead & Inspire 6 sessies van telkens 2 uur. In het ideale scenario spreken we één keer per maand af zodat je de nieuwe tips gefaseerd gedurende een half jaar kan toepassen op de werkvloer. Aan jou de keuze of je na het basistraject extra vervolgsessies bijboekt.

01

Intake gesprek

De eerste ontmoeting waarin we ontdekken of het klikt, is altijd gratis en vrijblijvend. Kies je voor een videogesprek of een live afspraak van 30 minuten in regio Antwerpen?

Vertel ons vervolgens eerst wat meer over jezelf en je uitdagingen. Daarna hoor je meer over het verdere verloop van je leadership coaching traject. We bezorgen je ook de link en wat uitleg over de online Enneagram vragenlijst die je thuis invult.

02

Enneagram assessment + exploreren

We overlopen samen je Enneagram typeanalyse. Wat zijn je dominante karaktereigenschappen, talenten, drijfveren en valkuilen? Welk enneagram type beschrijft je het best en in welke mate herkennen we dit in je huidige leiderschapsstijl?

Met deze nieuwe inzichten bepaal jij waarop je gericht wil focussen in je verdere groeitraject en welke vraagstukken we tijdens onze verdere coaching sessies behandelen.

03

Aan de slag met diepte coaching

Via verschillende coaching methodieken verwerf je talloze nieuwe inzichten over je leidinggevende gedragspatronen. Hoe reageer je instinctief en hoe reageer je na wat reflectiewerk in bepaalde situaties en waarom? We doorgronden samen wat er werkelijk in de weg staat en wat er nodig is om jouw verlangens en doelstellingen te vervullen. We sluiten elke sessie af met concrete inzichten en opdrachten. Kortom, een praktijkgerichte en gefaseerde aanpak.

04

Evaluatie

We blikken samen terug op ons traject en de behaalde resultaten. Wat heb je geleerd en welke leadership skills kan je zelf blijven ontwikkelen op de werkvloer?

Uiteraard blikken we ook vooruit naar je verdere toekomstplannen.

Great leaders encourage leadership development. By openly developing themselves.

Veel gestelde vragen over lerend netwerk “Leadership Coaching”

De kracht van Lead & Inspire is de gerichte praktijkervaring. Leadership coach Naziha heeft zelf alle stappen in leiding geven doorlopen. Ze groeide door van team coach in een kmo met 40 werknemers naar top level manager in een internationaal bedrijf met meer dan 250 bedienden. Het is dus een bewuste keuze om enkel coaching voor leidinggevenden aan te bieden.

Jouw voordeel? Geen zweverig of abstract gedoe, wel praktijkgerichte tips waar je echt iets aan hebt van een professional die weet waarover ze spreekt. Je laat een voetbalcoach toch ook geen bokskampioen trainen?

Executive coaching is een veel gebruikte term om coaching voor leidinggevenden te omschrijven. Alleen verwijst de term executive coaching doorgaans impliciet naar een zeker exclusiviteit voor toplevel management profielen. Alsof enkel CEO’s baat hebben bij leadership training… Bij Lead & Inspire gebruiken we liever de bredere term “leadership coaching” om te benadrukken dat alle leidinggevenden op elk hiërarchisch niveau welkom zijn. Wij coachen namelijk ook teamleaders, operations managers, freelance managers en toplevel managers.

Als Certified Enneagram Practitioner bij iEQ9 hebben we de kennis, tools en licenties om gedetailleerde enneagram type analyses aan te bieden. Je kan dus ook afzonderlijke leiderschapsstijl profielen voor jezelf of je teamleden aanvragen. Uiteraard is een debrief sessie om de resultaten in detail te overlopen steeds inbegrepen. Zo weet je niet alleen welk enneagram type je het best omschrijft, maar ook hoe je die informatie naar de werkvloer kan vertalen.

We bepalen samen waar en wanneer we afspreken. Je bent van harte welkom in onze uitvalsbasis in Kalmthout (Antwerpen) of we zoeken een geschikte gelegenheidslocatie uit. Alles is bespreekbaar. Bij voorkeur spreken we niet op je eigen werkplek af om beïnvloeding en afleiding te voorkomen. Een neutrale context is bovendien veel interessanter om met een frisse blik inzichten te verwerven.

Bij Lead & Inspire betaal je nooit teveel, want we werken in regie. Je betaalt dus enkel voor de effectieve tijd die je met je leiderschapscoach hebt doorgebracht. Stuur gerust een e-mail om meer over onze formules en uurtarieven te vernemen.

Gratis introductiegesprek

Wederzijds vertrouwen is cruciaal bij leiderschapsontwikkeling. Daarom willen we eerst nagaan of het klikt. Wij maken met plezier een half uurtje tijd vrij voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Verkies je hiervoor een videocall of een live afspraak in Kalmthout?