Nood aan een klankbord?

Ontdek lerend netwerk Leadership Circles, enkel voor leidinggevenden

Lerend netwerk voor leidinggevenden

Er zijn talloze netwerkorganisaties en leernetwerken. Waarom dan kiezen voor het lerend netwerk Leadership Circles van Lead & Inspire?
Simpel! Deze flexibele leernetwerkformule is exclusief voorbehouden voor leidinggevenden zoals jij.

Hier wissel je uitdagingen, ervaringen en tips uit met collega leidinggevenden die jouw targets en challenges als geen ander begrijpen.

 

Leadership Circles kort voorgesteld

Helderheid krijgen in je uitdagingen en vraagstukken, bijleren, netwerken, leiderschapstechnieken oefenen en sparren met collega leidinggevenden? Dat kan allemaal op één veilige en vertrouwde plek. In kleine groepen van 5 à 6 deelnemers wissel je één keer per maand gedurende 3 uur ervaringen en tips uit met gelijkgestemde collega’s.

In samenspraak met de andere deelnemers bepaal je bovendien zelf welke topics, cases en/of gastsprekers aan bod komen.

Deze circles dragen bij tot effectieve keuzes in besluitvorming en brengen helderheid in wat voor jou belangrijk is als leider.

Coming up!

LEADERSHIP CIRCLE

De volgende reeks start eind september 2022.

We komen 6 keer samen van 09:00 tot 12:30 u in Antwerpen.

KOMT NIET GOED UIT ...

We starten regelmatig nieuwe reeksen op.

Die gaan afwisselend ’s morgens, ’s middags of ’s avonds door.

Op het programma

Sparren

Deelnemers houden jou de spiegel voor, stellen kritische vragen en inspireren vanuit hun eigenheid en ervaring over concrete cases. Geen praatbarak, wel een klankbord waar je constructief kan sparren met begeleiding van een expert. Zo stap je met heldere inzichten en een duidelijk actieplan buiten.

Inspiratie

Bij de start van het traject bepalen we samen welke topics aan bod komen in onze Leadership Circle inspiratiesessies. Over deze thema’s deelt Leadership trainer Naziha El Handoussi haar eigen kennis en ervaring of we nodigen gespecialiseerde gastsprekers uit om ons te informeren en te inspireren.

Community of practice

Leiderschapsvaardigheden aanscherpen doen we volgens het principe van experience based learning. De groep bepaalt welke technieken we extra inoefenen. Door zelf  het effect te ervaren, directe feedback van de groep en je coach te ontvangen, krijg je bredere inzichten waar je mee aan de slag kan.

Flexibele formule met doordachte matching

Interesse om deel uit te maken van ons lerend netwerk? Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreek je eerst je persoonlijke uitdagingen en leerdoelen met leadership coach en mentor Naziha. Zo ontdekken we welke groep het best bij je past om voldoende uitgedaagd te worden. Uiteraard houden we ook rekening met je persoonlijke voorkeuren.

Er starten regelmatig nieuwe Leadership Circles op. 6 of 12 sessies afgerond en zin in meer? Neem dan gerust deel aan een volgende reeks met een andere deelnemersgroep.

Praktische weetjes

Veel gestelde vragen over lerend netwerk “Leadership Circles”

In het lerend netwerk Leadership Circles zijn enkel leidinggevenden welkom. We richten ons voornamelijk op leidinggevenden in dienstverlenende sectoren die voortdurend evenwicht zoeken tussen leiderschap en continue verandering.

Dat zijn zowel zaakvoerders van kleinschalige kmo’s en scale-ups als corporate managers of freelance en consultant management profielen. Een leuke mix qua sectoren en teamgroottes dus, maar wel gelijkgestemde profielen die dezelfde uitdagingen ervaren als jij.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek overloop je eerst je persoonlijke uitdagingen, doelstellingen en voorkeuren met leadership trainer Naziha. Daarna bekijken we welke deelnemersgroep daar het beste bij aansluit. We zorgen er uiteraard voor dat je niet bij rechtstreekse collega’s uit je eigen bedrijf of directe conculega’s terechtkomt.

Jawel. Er starten voortdurend nieuwe Leadership Circles op die telkens op verschillende momenten doorgaan. Er zijn voormiddag-, namiddag- en avondedities.

  • Je voelt dat je soms inspiratie tekort komt omdat je steeds met dezelfde mensen omringd bent. Je bent niet meer scherp genoeg en je creativiteit is wat ondergesneeuwd. Je hebt nood aan een plek waar je voluit je uitdagingen kan bespreken.
  • Je voelt dat je een rugzak hebt vol ervaringen en lessons learned en je wilt deze delen met gelijkgezinden om anderen te inspireren.

Klinkt interessant?

Dat is het ook! Start met een vrijblijvend gesprek om nog meer leuke weetjes over lerend netwerk Leadership Circles te vernemen.

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.